nie o to mi chodzi :) chodzi mi dlaczego tak jest, że tracimy fat, a nie mięśnie, mimo iż równie dobrze moglibyśmy tracić właśnie mięśnie, przez ujemny bilans kaloryczny. Chodzi mi bardziej czemu tak się ciało zachowuje, że traci właśnie tłuszcz. Jest po prostu organizmowi łatwiej pozyskiwać energię z tłuszczu, czy na czym to polega ? Ja tak to [...]
[...] ze mna ale jak trenowalem sprinty 5 razy w tyg i 4 silke to roslem kg skakaly do gory tylko tlyszczu nie bylo- teraz nie wiem czemu boje sie ze nioe pojdzie... a o schabach mowilem nie wiem dlaczego bo mi sie kojarza z takimi typami co wygladaja jak grubasy bo robia tylko silke i nic poza tym zawsze mialem duzego bica choc robilem pompki! mentos
Scitec z tych dwoch. Dlaczego.? Scitec to smaczne wpc a Amix smaczna(mialem z 5 próbek) żelatyna (porównaj sobie skład aminokwasowy tych 2 bialek i pogoogluj co to za aminokwas glicyna i czemu amix ma go aż 16g) . Ogolnie wszelkie bialka wolowe odousc bo wszystkie sa wyprodukowane z kosci, sciegien, chrząstek wolowych.
A dlaczego robisz na maxa ? I czemu akurat 3 serie? Poręcze i drażek to dwa złote ćwiczenia i w zależności od rodzaju treningu mogą być w różnym miejscu postawione.
Rasper, ty bezczelny gnojku - bo inaczej ciebie nie nazwę !! Domyślasz się, kim jestem i dlaczego piszę. Wyjaśnij może wszystkim, czemu prosiłeś Lodzianina1 o skasowanie wątku, gdzie usiłujesz sprzedać ten sam towar: http://www.sfd.pl/%5BS%5D_OLIMP_Gajner_MCT_1_Kg_Tanio_nie_otawierany-t492307-s1.html Daję ci czas do niedzieli - w niedzielę opiszę [...]
dlaczego dolna pólka? a myslisz czemu są takie tanie? składowo są gorsze od gainerow typu:gainer2,swg,mwg fakt,ze jesli ktos jest b.chudy to po co ma kupowac gainera za 40zł/kg.tu sie zgodze
[...] o tym, tylko pytam bo mam wątpliwość, oczekuje odpowiedzi a nie nauk. To, że nie spadało to nie był powód żeby od razu ucinać kalorie. Może trzeba było sobie zadać pytanie: dlaczego nie leci? Sam sobie zaprzeczasz, bo piszesz że masz o tym pojęcie, ale pytasz bo masz wątpliwość, więc nie wiem czemu przyjąłeś moją odpowiedź tak agresywnie. Z [...]
a tak z ciekawosci. dlaczego tak zachwala sie masło bez soli? sód jest potrzebny i dopóki byłby na dobrym poziomie to nie szkodzi. czemu zatem akurat w maśle tak sie unika soli?